Injeksi paling cepet ing donya

Zoom ProVac

Ngenalke

ProCur +

lan

Cepet. Kabukten.
Hasil efektif.

Gclear

Restorasi Lampu Depan

Bentenipun Cetha

Injeksi paling cepet ing donya

LEARN MORE

Zoom ProVac

Ngenalke

ProCur +

lan

AUTO GLASS WEEK

AUTO GLASS WEEK

Palm Beach Pusat Konvensi

Oktober 4th-6th, 2017

LEARN MORE

Cepet. Kabukten.
Hasil efektif.

Gclear

Restorasi Lampu Depan

Bentenipun Cetha

Kanggo 5% Off Order Sampeyan
Gunakake Kode Kupon: Glasweld5

PS luwih apik Kupon & Free Item Apa Didhelikake Ing Situs.

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Zoom anyar Diposaken kits Repair fantastis! Kita ora bisa luwih seneng karo kualitas lan kesederhanaan nggunakake iki! Kita wis akeh pujian saka pelanggan wis, lan teknisi kita ngalami prabédan ngelingke ing kualitas liwat kit Delta! Ing ndhuwur kabeh, dheweke katon super keren. "

    Patrick.

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "... bubar, ana klien sing disebut kula lan takon kanggo 'lembaran kertas sing ngomong aku wis dilatih'. Iku ora cara kanggo menehi layanan kualitas. Yen sampeyan pengin dadi sing paling apik, a 'lembaran kertas' ora cukup. Sampeyan kudu nduduhake kawruh lan kemampuan sampeyan. Kira-kira setahun kepungkur, aku disertifikasi lan diuji ing kantor utama GlasWeld ing Bend Oregon. Iku investasi paling apik sing wis tau digawe! "

    Oliver Nuñez Lonconao - ngomentari babagan GlasWeld Training

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Aku mbayar kanggo kabeh GlasWeld Gforce Scratch Removal Kit ing proyek banget pisanan!"

    Daniel Darmody - Wisaya Cermin

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Teknologi sampeyan duweni potensi disimpen liwat $ 10,000 ing kaca sing bisa dibuwang. Thanks maneh kanggo ngembangake produk lan proses sing luar biasa. "

    Robert Clarke, Presiden - Alpen, Inc. gegayutan sawijining proyek penghapusan karya ing National Gallery of Art ing Washington DC

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Awit mundhut kaca Gforce Scratch Removal Kit GlasWeld loro lan setengah minggu kepungkur, kita wis ngilangi cacat (goresan, tandha rub, lan liya-liyane) ing luwih saka potongan kaca 12. Iki ngidini kita njaga tanggal pangiriman kita marang para pelanggan tanpa nganggo kaca. Aku kepenak banget karo tuku lan nggoleki supaya akeh taun teka. "

    Scott Bronson, Wakil Presiden, AGM Naples, Inc.

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Metu kabeh pilihan ing pasar, GlasWeld's Gforce Glass Scratch Removal Kit iku mesthi pilihan sing tepat. Ora mung mesin polishing kabeh sing dicathet GlasWeld, nanging kabeh kit wis dipikir-pikir lan kanthi cerdas disusun. Sistem iki mbayar dhewe ing set pertama goresan lan saiki kabeh aku nggunakake kanggo punika MediaWiki. Aku bungah aku tuku Gforce. "

    Mark Singleton -Desert Star Glass Interiors

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Kita bubar mbabar GlasWeld's Gforce Glass Scratch Removal Kit, lan banget kesengsem karo tingkat pengetahuan sing dhuwur sing ditampilake dening staff GlasWeld. Perwakilan layanan pelanggan kita banget informed babagan Gforce lan aku kaget carane akeh dheweke ngerti babagan kompetisi uga. Layanan follow up lan latihan sing ditampa sawise kita tuku uga luar biasa. Staff GlasWeld wis nggawe aku aran kaya aku iki nomer siji pelanggan. Kita ngarep-arep arep nglakoni bisnis liyane karo GlasWeld ing mangsa ngarep. "

    Kaca Kaca Carter-M & W Tray

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Sepisan taun mobil-mobil ing Sepur Bay Area Transit System (BART) sepur-sepur mbangun kobongan ing ngarep kaca sing ora bisa dicoba. Kita ngupayakake produk rak lan sawetara prodhuk komersial sing ora bisa nindakake tugas efektif. Nalika kita pungkasane nemokake Gforce Scratch Removal Kit GlasWeld, kita kagum ing hasil. Departemen pangopènan kita saiki nyetel program kanggo nggunakake Gforce ing kabeh mobil 289 ing armada kita kanggo menehi kita operator Sepur lan tampilan unobstructed lan jelas uga ngapikake katon mobil kita. "

    Richard Burr, Superintendent-Bay Area Rapid Transit

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Aku arep ngandhani sampeyan lan perusahaan sampeyan kepuasan karo produk sampeyan. Kita wis nggunakake sistem sampeyan kanggo luwih saka setahun lan wis nemokake iku ora mung kanggo nyimpen dhuwit, nanging uga wektu. "

    Jobe Jones, Direktur Maintenance - Chino Unified School District, Chino, California

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "GlasWeld minangka mitra tangan karo perusahaan kita. Nalika kita wis mbukak house perusahaan, padha dikirim wakil sing banget mbiyantu nggawe program kita sukses. Iku tegese akeh kanggo kita ing Mygrant Glass kanggo duwe vendor sing njupuk kapentingan aktif ing ngembangaken kemitraan rong arah. "

    Frank Vargas-Mygrant Glass

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "GlasWeld wis ngidini kita nyimpen jumlah kaca sing gedhene sing ing sasi kepungkur kita bakal dibuang. Saben taun, dheweke nyimpen minimal US $ 30,000. "

    Ed Perry-American Shower Door

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Teknisi kita nggunakake Gforce saben dinten wiwit Agustus 2006 kanggo mbusak karusakan lan disimpen luwih saka 4,000 nganti saiki, utamané paling larang, diimpor kaca lan nyimpen perusahaan akeh dhuwit. Sampeyan njupuk sawetara praktek kanggo sinau nggunakake sistem, nanging saiki lagi 'ahli' ing ngisor iki cara GlasWeld kanggo polishing kaca. Matur nuwun kanggo GlasWeld kanggo kabeh dukungan teknis lan layanan pelanggan sing wis ditampa. "

    Luis Fernando De Martino-Carglass, Brasil

    Ndeleng Kabeh Testimoni>

  • Apa sing diomongake para pelanggan:

    "Aku seneng nyatakake yen investasi paling gedhe babagan sistem penghapusan scratch sing dituku saka GlasWeld diuripake maneh ing minggu pertama lan setengah. Minangka pengusaha, aku bisa pitutur marang kowe sing sakbenere ora bisa dideleng karo apa wae investasi bisnis. "

    Brent Taylor, Presiden -Autoglass Plus

    Ndeleng Kabeh Testimoni>